MENIU

GALERIE FOTO. Accident mortal pe Valea Oltului. Trafic blocat între judeţele Vâlcea şi Sibiu

Traficul rutier este blocat, vineri, pe Drumul Naţional 7, Valea Oltului, în localitatea Câineni, în urma unui accident care a avut loc între un autoturism şi o autoutilitară. În urma impactului, maşina a luat foc, iar şoferul a murit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că accidentul s-a produs după ce şoferul autoturismului care circula dinspre Râmnicu Vâlcea spre Sibiu a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens a lovit o dubă.

În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar şoferul a murit. „În urma accidentului au rezultat două victime, una în autoturism şi una în dubă. Autoturismul a luat foc şi a fost stins de un coleg aflat în trafic şi de alţi participanţi la trafic cu stingătoarele”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul a fost fără să se ajungă la victimă. Pompierii acţionează pentru descarcerarea persoanei decedate în autoturism. Pe Valea Oltului, care face legătura între judeţele Vâlcea şi Sibiu, nu se circulă din cauza accidentului, iar coloanele de maşini depăşesc 10 kilometri pe sens.

Mai multe articole despre:
accident valea oltului valea oltului accident