MENIU

Accident mortal pe Șoseaua Antiaeriană din Capitală! Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un autoturism

Accident mortal pe Șoseaua Antiaeriană

Un cumplit accident de circulație s-a produs în această seară pe Șoseaua Antiaeriană din Capitală. Un tânăr de 19 ani a fost lovit în plin de un autoturism, în urma impactului acesta a decedat.

Un accident de circulație a avut loc marți seara, pe Șoseaua Antiaeriană din București. Un pieton a fost lovit mortal de un autoturism.

Din primele informații, un tânăr de 19 ani, pieton aflat în traversarea părții carosabile a fost accidentat mortal de un autoturism pe Șoseaua Antiaeriană din Bucuresti.

La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 19:20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.