MENIU

Accident mortal pe DN1, între o mașină și un TIR - O persoană a murit - Traficul, BLOCAT

Accident mortal pe DN1, între o mașină și un TIR. Sursa foto: Facebook Info Trafic 24

Un accidentul mortal s-a produs marţi după-amiaza, 28 iunie, la km 292 al DN 1, în județul Sibiu. O femeie şi-a pierdut viaţa în urma coliziunii dintre cele două autovehicule. Traficul este blocat.

Din primele cercetări, spune Poliția Sibiu, se pare că s-a produs o coliziune frontală între un autotren și un autoturism, în urma căreia o persoană din autoturism și-a pierdut viața.

Potrivit, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 292+200 de metri, între localitățile Bradu și Tălmaciu, județul Sibiu, s-a produs un accident rutier, în care un autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

În urma impactului a rezultat decesul șoferiței. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate.

Un alt accident de circulație s-a produs, marți după-amiază, în județul Bihor. Două maşini şi un microbuz au luat foc după ce s-au ciocnit. Patru persoane au fost rănite și transportate la spital.

Două autoturisme şi un microbuz s-au ciocnit în trafic, marţi, după amiază pe DN 79, în localitatea Gepiu, după care au luat foc, în urma accidentului rezultând patru persoane rănite uşor care au fost transportate la spital, potrivit ISU Bihor.