MENIU

Accident mortal în Prahova. Şi-a pierdut viaţa pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo

<p>Accident mortal &icirc;n Prahova. Şi-a pierdut viaţa pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile meteo</p>

Un bărbat a decedat, sâmbătă seară, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1D, la ieșirea din Albești spre Ciorani, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Marian Popescu, în zona în care s-a produs accidentul ninge și, din primele date de la fața locului, a reieșit că bărbatul de aproximativ 30 de ani nu a adaptat viteza la condițiile de drum, astfel că a pierdut controlul volanului, autoturismul lovindu-se de un pom.

În urma impactului puternic, șoferul a suferit traumatisme grave, în urma cărora și-a pierdut viața, iar o femeie care se afla cu el în mașină a fost rănită, însă starea acesteia era stabilă, a precizat sursa citată.

Directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, medicul Mădălin Ipatie, a declarat, pentru Agerpres că victima este o tânără de 23 de ani care a suferit un traumatism cerebral mediu și un traumatism toracic, ea fiind preluată de o ambulanță pentru a fi transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Mai multe articole despre:
accident Prahova zăpadă victime condiţii meteo