MENIU

Accident mortal în județul Constanța: 2 mașini spulberate de un TIR - 6 victime: 2 morți și 2 răniți - Primele imagini după impact

Accident mortal în județul Constanța, între Lumina și Năvodari. Un TIR s-a ciocnit cu două autoturisme, miercuri după-amiază, iar două persoane au murit și alte două au fost transportate urgent la spital. 

Două persoane au murit şi patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut, miercuri după-amiază, la ieşirea din localitatea Lumina către oraşul Năvodari. județul Constanța.

Accidentul s-a produs între un TIR și două autoturisme.

”La data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație. Din primele informații, impactul s-ar fi produs între două autoturisme și un autotren”, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, potrivit ziuadeconstanta.ro.

În total sunt 6 victime dintre care 2 au fost încarcerate și au fost efectuate manevre de resuscitare. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani și o femeie de 38 de ani, care au fost scoase din mașină de echipajul de descarcerare. Din păcate, au murit.

Iar alte două persoane au fost transportate la spital.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", cei doi răniți, în stare de conştienţă, au fost transportați la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Șoferul unuia dintre autoturisme şi cel de pe TIR au refuzat să fie duși la spital şi au fost asistați  medical la locul producerii accidentului.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere incendii, o autospecială pentru transportarea victimelor multiple, descarcerarea, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, precum şi cu elicopterul SMURD.

Circulaţia rutieră a fost oprită la locul producerii accidentului, cercetările fiind în derulare, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.