MENIU

Accident mortal în Bucureşti, un bărbat a fost împins în faţa tramvaiului (VIDEO)

Tramvaie blocate - RATB

Accident mortal în Bucureşti, un bărbat a fost împins în faţa tramvaiului, pe Şoseaua Progresului, în stația "13 Septembrie."  Un bărbat de 54 de ani, care se afla pe refugiu, a fost împins în faţa tramvaiului care se apropia. Vă avertizăm că urmează informații şi imagini care vă pot afecta emoțional! 

"Pe Şoseaua Progresului, accident mortal în staţia Calea 13 septembrie. Un călător neidentificat, în vârstă de 54 de ani, aflat pe refugiu, a fost împins de un om al străzii şi a fost lovit lateral de tramvai. Liniile 1, 8, 11, 25, deviate. S-a format linie navetă pentru călători", a anunţat Andrei Creci, directorul Societăţii de Transport Bucureşti, în direct la Realitatea TV.

Potrivit acestuia, atacatorul ar fi un om al străzii, dar anchetatorii vor solicita înregistrprile camerelor video instalate în zină, pentru a stabili exact de s-a întâmplat. Un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi ofiţeri ai Serviciului Omoruri au preluat cercetările.  

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Capitalei, cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legalăi.

Un caz similar, care a şocat întreaga ţară, a avut loc pe 12 decembrie 2017. O femeie care aştepta metroul a fgst împinsă pe linia de metrou de o altă femeie şi lovită când a încercat să se salveze, astfel încât garnitura de metrou care a intrat în staţie a lovit-o în plin. 

sursă foto: mediafax.ro

 

 

Filmul tragediei de la metrou: victima, lovită în cap pentru a nu scăpa din fața trenului

Mai multe articole despre:
metrou accident mortal