MENIU

Accident între un TIR şi o mașină, în Dâmboviţa -un bărbat a murit, trafic blocat

Sursa foto: damboviteanul.com

O persoană a fost rănită, vineri, într-un accident pe DN 72 între localităţile Viişoara şi Olteni, un TIR intrând în coliziune cu un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

UPDATE: Medicii au declarat decesul persoanei încarcerate în accidentul de vineri de pe DN 72, petrecut între localităţile Viişoara şi Olteni, în care un TIR a intrat în coliziune cu un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

„La scurt timp după ce a fost preluat de către ambulanţă, bărbatul de 73 de ani a intrat în stop cardio-respirator, acesta prezentând multiple traumatisme. Din nefericire persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acesteia", precizează ISU Dâmboviţa.

Bărbatul a rămas încarcerat în autoturism după ce maşina în care se afla a fost lovită de TIR.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", informează IPJ Dâmboviţa.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Conform IPJ Dâmboviţa, circulaţia în zona unde a avut loc accidentul este blocată pe ambele sensuri.

„Din primele informaţii, o persoană este încarcerată. Echipajul de descarcerare acţionează de urgenţă pentru scoaterea conducătorului auto din autoturism. Acesta este conştient. Concomitent se desfăşoare operaţiuni de prevenire a incendiilor”, a precizat sursa citată.

La faţa locului intervin o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier", a menţionat IPJ Dâmboviţa. 

Mai multe articole despre:
accident dambovita victima accident dambovita