MENIU

Accident îngrozitor în judeţul Ialomiţa: trei morţi şi patru răniţi. A fost activat planul ROŞU

Accident foarte grav, marţi după-amiază, în judeţul Ialomiţa, în care au fost implicate un autoturism și o autoutilitară. Trei morţi şi patru răniţi au fost raportaţi în urma acestui eveniment rutier îngrozitor. Traficul pe DN2 (E85) a fost întrerupt mai multe ore pe ambele sensuri, între localitățile ialomițene Movilița și Sinești.

UPDATE 20.25: Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Ialomița, traficul pe DN2 (E85) București – Urziceni s-a reluat, pe jumătate de cale. Se preconizează că în scurt timp, traficul în zonă va reveni la normal.

UPDATE 20.00: Potrivit lui George Damian, purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, doi dintre răniți au fost transportați cu ambulanțele Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița la un spital din București. La fața locului au intervenit și paramedicii SMURD.

UPDATE 19.45: Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin, primele verficări făcute de către poliţişti la faţa locului arată că duba s-a ciocnit frontal cu autoturismul în condiţii încă neelucidate.

O dubă şi un autoturism s-au ciocnit pe DN 2, în localitatea Sineşti. Din primele informaţii, un Opel Astra a intrat într-o autoutilitară. Se pare că mergea pe contrasens. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. Mai multe echipaje de descarcerare s-au deplasat la faţa locului pentru a scoate persoanele prinse între fiarele contorsionate ale maşinilor.

Doi ofițeri de la Direcția Rutieră a IGPR trimiși pentru conducerea cercetării la fața locului. Intervine şi elicopterul SMURD.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste înțelegere față de situația creată și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

Mai multe articole despre:
accident