MENIU

Accident îngrozitor în Sălaj - două persoane au murit, iar a treia grav rănită

Accident grav în Sălaj. Sursa foto: Facebook Info Traffic 24

Un cumplit accident de circulație a avut loc în orașul Jibou, din județul Sălaj. Două persoane au murit, iar a treia este în stare gravă.

Un cumplit accident de circulație a avut loc în orașul Jibou, din județul Sălaj. În urma impactului, două persoane au murit, iar a treia este în stare gravă.

Conform ISU Sălaj, pompierii jibouani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut pe centura localității Jibou, în care au fost implicate 2 autoturisme.

Pompierii au extras dintr-un autoturism 3 persoane, una decedată și două grav rănite.

”Din nefericire, una din cele 2 victime a fost găsită în stop cardiorespirator (SCR), nu a răspuns manevrelor si a fost declarată decedată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

O a doua persoană a fost declarată decedată ulterior la locul accidentului.

”Din primele cercetări a reieșit că un șofer de 51 de ani, din Vrancea, în timp ce conducea autoturismul pe un drum secundar ar fi pătruns pe șoseaua de centură a orașului Jibou și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un șofer, din comuna Surduc.

În urma impactului, bărbatul din Vrancea și o pasageră din autoturism au decedat, iar o alta pasageră a fost transportată la spital, pentru investigații”, au transmis reprezentanții IPJ.