MENIU

Accident înfiorător, în Timiş: o şoferiţă de 30 de ani, ucisă după impactul cu un tren

Accident grav de circulație vineri seară, între Hodoni și Satchinez. O șoferiță în vârstă de 30 de ani și-a pierdut viața, după ce nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovită de tren.

Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Hodoniul de Satchinez, la trecerea la nivel cu calea ferată. Tânăra în vârstă de 30 de ani nu s-a asigurat și a fost lovită de trenul Inter Regio. Șoferița nu a avut practic nicio șansă și a decedat pe loc. Trupul neînsuflețit a fost scos din autoturismul distrus de pompierii de la descarcerare, scrie tion.ro.

„Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Banat» al județului Timiș a fost anunțat în data de 18.11 a.c., ora 21:43 referitor la producerea unui accident feroviar, între localitățile Satchinez şi Hodoni. La faţa locului a intervenit o autospecială de descarcerare, o autospeciala de lucru cu apă şi spumă, o ambulanță SMURD şi 9 subofițeri. În accident a fost implicat un autoturism în care se afla o femeie, în vârstă de 30 de ani, încarcerată. Cu toate eforturile salvatorilor, după descarcerarea victimei, medicul de la locul accidentului a constatat decesul acesteia”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Mai multe articole despre:
accident Timiş accident de tren