MENIU

Accident înfiorător cu 2 mașini în Timiș: O femeie a ajuns la spital, iar șoferul are dosar penal - Momentul impactului violent

Un accident grav s-a produs în Timiș. Două mașini au fost distruse după ce un șofer a intrat în intersecție fără să se asigure. O femeie a ajuns la spital iar șoferul s-a ales cu dosar penal, potrivit Realitatea PLUS. Atenție, urmează detalii și imagini care vă pot afecta emoțional!

Accidentul s-a petrecut joi, la intersecția DJ693 cu DN59A, în Cărpiniș. Impactul puternic dintre cele două mașini a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un tânăr de 26 de ani, care tracta o platformă cu un autoturism, a intrat cu viteză în intersecție fără să se asigure soi să acorde prioritate. A urmat ciocnirea violentă o altă mașină, condusă de o femeie de 45 de ani, care circula regulamentar pe drumul cu prioritate, potrivit tion.ro.

În urma impactului ambele autoturisme au fost proiectate de cealaltă parte a intersecției. Iar mașina șoferiței s-a răsturnat inițial pe o parte după care și a revenit înapoi pe roți după ce s-a izbit și de un stâlp.

Ambele autoturisme au fost distruse, iar femeia a fost rănită și transportată la spital. 

Polițiștii de la rutieră s-au deplasat la fața locului și au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.