MENIU

Accident incredibil, în Botoșani! Un şofer beat a intrat cu maşina într-o autospecială de Poliţie

Sursa foto: monitorulbt.ro

Un accident halucinant s-a produs vineri, în Botoșani. Un şofer beat a intrat cu maşina într-o autospecială de Poliţie.

Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 13:00, când o autospecială de poliție, la volanul căreia se afla un agent de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, a fost lovită în partea din spate de un autoturism.

În urma impactului autospeciala s-a răsturnat, din fericire polițistul nu a fost rănit, potrivit monitorulbt.ro

La volanului mașinii se afla un bărbat de 45 de ani din orașul Săveni, care avea alcoolemie de 1,14 mg/ l în aerul expirat.

Autospeciala de poliție staționa regulamentar, în afara părții carosabile, pe partea dreapta a D.J.282 (direcția de deplasare Coțușca -Nichiteni).

„Polițistul era în timpul programului, în zona de competență. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, ambele autoturisme fiind avariate. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul bărbatului, de 45 de ani, respectiv, 1,14 mg/ l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.