MENIU

ACCIDENT GRAV! Un minor a fost lovit de două maşini

Accident rutier teribil la Castelu, în dimineaţa de sâmbătă, 8 octombrie! Un minor a fost lovit de două vehicule, între care și un autotren. În urma impactului, victima a fost transferată la unitatea spitalicească din Constanţa. Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă.

Nefericirul eveniment s-a petrecut în jurul orei 6.16, când un bărbat de 27 de ani a condus un TIR pe DN22C, dinspre Medgidia către Constanța.

Ajungând în Castelu, a surprins și accidentat un minor în vârstă de 15 ani, care s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis și fără să se asigure. În urma impactului, victima a fost proiectată pe contrasens, unde a fost lovită de o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 48, dinspre Constanța către Medgidia.

În urma accidentului rutier, minorul s-a ales cu o fractură deschisă de membru inferior şi traumatism cranian. A fost transportat la Spitalul din Medgidia, apoi transferată la unitatea spitalicească din Constanţa. Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a desfășurat evenimentul, potrivit Ziua de Cnstanta.

Mai multe articole despre:
accident accident rutier