MENIU

Accident grav provocat de șoferul unui BMW - 4 victime, între care 2 copii, după ce a intrat pe contrasens. Șocant cum arată mașina după impact - FOTO

Patru oameni au ajuns la Spitalul Județean Suceava, după un accident rutier violent petrecut pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei. Printre victime sunt și două fete minore.

Șoferul unui BMW a pierdut controlul după o curbă ușoară la dreapta, intrând pe contrasens, unde s-a izbit violent de o autoutilitară care circula regulamentar, potrivit Monitorul de Suceava. Doi dintre răniți au rămas încarcerați și toate cele patru persoane implicate au fost transferate la Spitalul Vatra Dornei și la Spitalul Județean Suceava.

Potrivit medicului Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, la UPU Suceava au fost aduși, de la Vatra Dornei, un bărbat în vârstă de 55 ani cu traumatism toracic important şi plagă la nivelul gambei drepte (a rămas internat pe Secția de Chirurgie toracică), un tânăr în vârstă de 19 ani cu traumatism cranio-cerebral nivel mediu şi fractură de antebraț drept (a rămas internat în Secția de Neurochirurgie), o minoră de 15 ani cu traumatism cranio-cerebral, otoragie dreaptă (n.r. - sângerare ureche), contuzie cot stâng (internată pe Secția de ORL) și încă o tânără în vârstă de 17 ani cu traumatism cranio-facial şi fractură braț stâng (care a rămas internată pe Secția de Chirurgie infantilă).

Cercetările sunt continuate de polițiștii de la Compartimentul Rutier Vatra Dornei, în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.