MENIU

Accident grav pe DN1. O femeie însărcinată a fost rănită. Maşina în care ea se afla s-a răsturnat

<p>Directorul economic al Primăriei Buzău a murit după ce a căzut de la etaj</p>

O femeie însărcinată a fost rănită într-un accident rutier care a avut loc marţi pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Apoldu de Sus din judeţul Sibiu, aceasta fiind inconştientă.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a declarat marţi, pentru Mediafax, că o femeie însărcinată a fost rănită, după ce maşina în care aceasta se afla s-a răsturnat pe DN 1.

„Pe Drumul Naţional 1, între Sălişte şi Apoldu de Sus, pe sensul de mers Alba – Sibiu, s-a produs un eveniment rutier grav. Din cauza vitezei neadaptate, un autoturism s-a răsturnat în şanţ. Şoferul, în vârstă de 37 de ani, este conştient, însă o femeie de 29 de ani, însărcinată în două – trei luni, este inconştientă. Ambii sunt cetăţeni străini”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

La rândul său, Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Sibiu a afirmat că un echipaj de la descarcerare acţionează pe DN 1 pentru a o scoate pe femeie din maşină, aceasta fiind încarcerată.