MENIU

Accident grav la Rânca. O fetiță de 5 ani a căzut de pe acoperișul unei pensiuni. Salvamontiștii au intervenit de urgență

Operațiune de salvare a Salvamont Gorj

Salvamontiştii gorjeani au intervenit, duminică, pentru salvarea unui fetițe de 5 ani care a căzut de pe acoperişul unei pensiuni din Rânca. Micuța a reușit să se urce pe acoperiș de pe un morman de zăpadă, iar după ce a alunecat a stat mai mult timp fără să fie observată. Șeful salvamont Gorj a declarat, în direct la Realitatea Plus, că speră ca micuța să nu se resimtă în urma accidentului.

Micuțul a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu pentru investigaţii medicale.

"Acţiune în derulare a salvatorilor montani din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj pentru salvarea unui copil de 5 ani căzut de la circa 7 metri de pe o clădire din Rânca, masivul Parâng. După acordarea primului ajutor medical şi stabilizarea pacientului salvamontiştii vor transporta persoana accidentată cu ambulanţa Salvamont Gorj la prima unitate medicală sau până în locul unde se vor întâlni cu ambulanta SAJ trimisă pentru preluarea victimei", a anunţat pe Facebook Salvamont Gorj.