MENIU

Accident grav la Posada: 2 mașini implicate, una a intrat în parapet - 3 răniți cu traumatisme - A fost nevoie de descarcerare - FOTO

Accident grav la Posada: 2 mașini implicate, una a intrat în parapet - 3 răniți cu traumatisme

Accident grav la Posada, soldat cu trei victime. Două autoturisme, în care se aflau cinci persoane, au fost implicate în coliziune. Persoanele rănite au fost duse urgent la spital, cu mai multe traumatisme. Traficul rutier este restricționat, fiind dirijat pe un singur sens către Brașov.

Un autoturism a intrat în plin în zidul de protecție de pe marginea DN1, în zona Posada-Comarnic, marți în jurul prânzului, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea a trei persoane care rămăseseră blocate în mașină, în urma impactului.

În accident au fost implicate două mașini care se deplasau pe același sens pe porțiunea de trecere din două benzi pe o singură bandă, iar unul din acestea a lovit parapetul lateral.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN1, la kilometrul 112+750 de metri, localitatea Posada, județul Prahova, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 3 victime, cu diferite leziuni, care au fost transportate către spital.

Conform Poliţiei Prahova, în evenimentul petrecut pe sensul de mers către Braşov au fost implicate două autoturisme care se deplasau pe acelaşi sens, pe o porţiune de trecere de la două benzi la una. La un moment dat, unul dintre autoturisme a lovit parapetul lateral.

Două persoane au fost scoase dintre fiare de pompierii sosiţi la faţa locului, iar o alta a fost deblocată din vehicul, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma evaluării medicale, trei persoane au fost duse la spital. Este vorba despre un bărbat de 66 de ani, o femeie de 70 de ani şi o alta de 64 de ani, victimele având diverse traumatisme.

Circulația rutieră este restricționată pe sensul de mers către Brașov, valorile de trafic fiind ridicate în zonă în ambele direcții, estimându-se reluarea în 40 de minute.

La testarea cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative pentru ambii conducători auto, precizează polițiștii prahoveni. 

Foto: ISU Prahova