MENIU

Accident GRAV la Brașov: 4 persoane au murit. ISU Brașov: Când au ajuns salvatorii, nu s-a mai putut face nimic

Accident grav

Accident grav între Brașov și Sighișoara. 4 persoane au murit.

Coliziune frontală între un autoturism și un TIR, vineri dimineață, în județul Brașov. Patru persoane au murit.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion.

În urma impactului, 4 persoane au murit.

Conform Poliţiei, traficul în zonă s-a desfăşurat, temporar, alternativ, dirijat de poliţiştii rutieri.

ISU Brașov precizează că două dintre victime erau încarcerate.

"În urma impactului, toate cele 4 persoane din autoturism au decedat. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viață. La fața locului au fost trimise 3 autospeciale SMURD, un echipaj de descarcerare și unul cu apă și spumă. Echipajele s-au retras în acest moment. Poliția face cercetări", a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov, pentru Realitatea PLUS.

Potrivit reprezentantului ISU, toate cele 4 victime sunt adulți, în autoturismul care s-a ciocnit frontal cu TIR-ul nefiind niciun copil.

Acesta a subliniat că atunci când au ajuns salvatorii la victime nu au mai putut face nimic, aceștia suferind "leziuni incompatibile cu viață".

Cât îl privește pe șoferul de TIR, acesta era conștient, nu a avaut nevoie de îngrijiri medicale și nici să fie transportat la spital.

Sfreja a precizat că cercetările privind cauzele producerii accidentului nu sunt făcute de cei de la ISU, poliția ocupându-se mai departe.

"Traficul s-ar fi putut relua. Poliția gestionează traficul", a mai spus Ciprian Sfreja. 

Mai multe articole despre:
accident brasov sighisoara