MENIU

Accident cumplit, joi dimineață. Impact frontal între un TIR și o autoutilitară. Trafic reluat

<p>Accident grav &icirc;ntre Slatina și Pitești</p>
<p>Accident grav &icirc;ntre Slatina și Pitești</p>
<p>Accident grav &icirc;ntre Slatina și Pitești</p>
<p>Accident grav &icirc;ntre Slatina și Pitești</p>
<p>Accident grav &icirc;ntre Slatina și Pitești</p>

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri, joi dimineaţa, pe DN 65 (E574) Piteşti - Slatina, în urma coliziunii frontale între un tir şi o autoutilitară. Șoferul dubei a murit în urma impactului, alți doi pasageri sunt grav răniți, iar mașina a fost distrusă în totalitate. Circulația în zonă a fost reluată pe un fir alternativ.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Olt, circulaţia rutieră pe DN65 (E574) Piteşti – Slatina s-a reluat, pe un fir alternativ.

Traficul fusese întrerupt pe ambele sensuri în zona localităţii Optaşi-Măgura, la km 80, din cauza unui accident în care au fost implicate un tir şi o autoutilitară. O persoană a decedat, iar alte două au suferit leziuni grave.

Șoferul dubei a murit în urma impactului. Duba a fost practic dezmembrată, după cum se poate vedea în imagini. Accidentul s-a produs înainte de ora 7, joi, 12 aprilie 2018. La această oră traficul este blocat, iar echipajele acţionează pentru salvarea de vieţi, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Un bărbat în vârstă de 27 de ani a murit şi alţi doi bărbaţi au fost răniţi grav, în urma unui accident rutier produs joi dimineaţa pe DN 65 (E 574), în apropierea localităţii Coloneşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

În accident au fost implicate un autocamion şi o autoutilitară, iar victimele se aflau în autoutilitară.

Persoanele aflate în autoutilitară, şoferul şi doi pasageri, au fost găsite încarcerate. Şoferul autoutilitarei, un bărbat de 27 de ani, din Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, a fost găsit decedat, iar pasagerii prezentau politraumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Unul dintre răniţi era conştient, iar altul era inconştient în momentul în care au fost transportaţi la spital.

Persoanele politraumatizate, un bărbat de 37 de ani şi unul de 55 de ani, sunt din localitatea Ciupercenii Noi, judeţul Dolj, la fel ca şi şoferul autoutilitarei.

Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului, potrivit Olt Alert.

Mai multe articole despre:
trafic blocat