MENIU

Accident grav în Neamț. 3 victime, dintre care 2 copii, la spital în urma unui impact violent

Sursa foto: Arhivă

Un accident rutier grav aa vut loc, marți, în afara localității Pîngărăcior, județul Neamț. Doi minori au ajuns la spital în urma unei coliziuni dintre două mașini, potrivit realitateadeneamt.net.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a reieșit că un șofer în vârstă de 52 ani, din Vaslui, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din Pîngărați, care circula din sens opus. Ulterioar, mașina a fost proiectată într-un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț.

În urma impactului a rezultat rănirea șoferului în vârstă de 52 ani, a unei minore în vârstă de 10 ani, pasager în același autoturism și a unui minor în vârstă de 7 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani.

„Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 15:18, un echipaj cu ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a intervenit la un accident rutier produs pe raza comunei Pângărați.

În urma accidentului rutier produs între trei autoturisme au rezultat trei victime (doi copii de 7 și 10 ani și un bărbat de 52 de ani). La locul evenimentului a fost solicitat și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Echipajele medicale au acordat victimelor îngrijiri medicale la locul evenimentului după care le-au transportat la UPU Piatra-Neamț.

Ulterior, a fost solicitat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere pentru sablarea carosabilului”, a transmis ISU Neamț.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Mai multe articole despre:
accident neamt victime