MENIU

Accident GRAV în județul Iași! 13 persoane transportate la spital. Planul ROȘU de intervenție activat

Planul rosu de interventie

12 adulţi şi un copil au ajuns la spital sâmbătă, după un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion, pe raza localităţii Vânători, din judeţul Iaşi. Astfel, a fost activat Planul roşu de intervenţie.

Conform BZI.ro, în accident ar fi fost implicat un TIR, un microbuz și un Opel Corsa. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţe.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 24, la intersecţie cu DN 24C, pe raza localităţii Vânători, judeţul Iaşi, a avut loc un accident în care au fost implicate un microbuz şi un autocamion. 

Centrul Infotrafic afirmă că două persoane au rămas încarcerate.  

Conform ISU, din cele 17 persoane implicate în acest incident rutier, 13 - 12 adulţi şi un copil - au fost transportate la spital conştiente, pentru investigaţii suplimentare.   

Patru persoane au refuzat transportul la spital.   

La faţa locului, echipajele operative au intervenit cu două maşini de stingere, o autospecială de descarcerare şi o autospecială pentru transport victime multiple. De asemenea, la locul producerii accidentului au acţionat două ambulanţe SMURD, o autospeciala de terapie intensivă mobilă şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Mai multe articole despre:
accident plan rosu de interventie iasi