MENIU

Accident grav în Ialomița. Un autoturism s-a ciocnit de o autoutilitară: 5 persoane rănite

<p>Accident pe DN 1. Patru maşini, implicate. Se circulă doar pe o bandă</p>

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs, miercuri după-amiază, pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, după ce un autoturism, al cărui şofer nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate, s-a ciocnit cu o autoutilitară, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, accidentul s-a produs, miercuri după-amiază, pe DN 2A, în zona comunei Moviliţa, după ce şoferul unui autoturism care circula pe un drum secundar şi care a încercat să intre pe DN 2A nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate, maşina ciocnindu-se cu o autoutilitară care circula pe direcţia Bucureşti-Buzău.

În urma impactului, cinci persoane au fost rănite, fiind vorba de cei doi şoferi, un pasager din autoutilitară şi doi copii care se aflau în autoturismul care nu a acordat prioritate.

Toţi cei cinci răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spitalul din oraşul Urziceni, unde medicii au decis ca unii dintre ei să fie transferaţi la un spital din Bucureşti, pentru investigaţii medicale amănunţite.

În urma testării, s-a stabilit că niciunul dintre cei doi şoferi nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

Mai multe articole despre:
accident rutier autoutilitară Ialomiţa