MENIU

Accident grav în Constanța. Trei tineri au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat

Sursa foto: Realitatea de Constanța

Un accident rutier grav s-a produs, în noaptea de marți spre miercuri, între localitățile Satu Nou si Mircea Vodă din județul Constanța. Trei tineri au fost transportați la spital după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, potrivit realitateadeconstanta.net.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială și echipaje medicale SMURD și SAJ.

În urma impactului, doi tineri de 17 și 23 de ani au fost preluați de SMURD, o iar fata de 17 ani, cu traumatism cranio-cerebral, preluată de SAJ

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Accident grav în Argeș

Un alt accident cumplit a avut loc, marți seara, în comuna Dobrești, din Argeș. O mașină în care se aflau doi tineri, prieteni, a ieșit de pe șosea, s-a izbit de un stâlp de telefonie, după care s-a oprit într-un copac. 

Deși i-au făcut manevre de resuscitare mai bine de o oră, salvatorii n-au mai putut face nimic pentru pasagerul din dreapta, un tânăr de 19 ani. Șoferul a fost transportat la spital cu răni grave.

În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Dobrești, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, tânăr de 19 ani, din Priboieni, precum și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Mai multe articole despre:
accident constanta masina rasturnata