MENIU

Accident grav în centrul Capitalei: O ambulanță s-a răsturnat după un impact violent - TRAFIC oprit, mobilizare masivă - FOTO&VIDEO

O ambulanță s-a răsturnat în Capitală în urma unui accident grav, produs, sâmbătă, în zona Unirii, anunță, în exclusivitate, Realitatea PLUS. La fața locului au intervenit numeroase echipaje ale Poliției, pompierilor, SMURD. Traficul în zonă a fost oprit.

Accident grav în Capitală. O ambulanță cu pacient s-a răsturnat în centrul Capitalei sâmbătă, în jurul orei 11.30, după ce a fost lovită violent de un autoturism, potrivit Realitatea PLUS.

Fata de 17 ani care se afla în ambulanță era transportată de la un spital la altul pentru control fiind tot victima unui accident rutier. Din fericire nimeni nu a fost grav rănit. Șoferul care se afla la volanul autoturismului nu ar fi acordat prioritate de trecere ambulanței. Acum polițiștii fac verificări să vadă ce s-a întâmplat exact și dacă șoferul vinovat a depășit limita de viteză.

Accidentul a fost provocat, la intersecția de la Budapesta, de o mașină care a intrat puternic în ambulanță. 

Ambulanța SABIF s-a răsturnat în intersecția de la Budapesta, a bulevardelor Dimitrie Cantemir și Mărășești. În salvare se afla o pacientă rănită tot într-un accident rutier. Aceasta este în afara oricărui pericol, potrivit Realitatea PLUS.

Alis Grasu, managerul general al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, aflată la fața locului, a declarat, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că „ambulanța se afla în misiune, pacienta de 17 ani de la Bagdasar, trebuia să fie consultată pentru o investigație facială. E una din ambulanțele din lotul nou. Bine că oamenii sunt măcar intregi”. 

Potrivit Realitatea PLUS, mașina care a provocat accidentul nu ar fi dat prioritate și a intrat in plin in ambulanță, care s-a răsturnat. 

La fața locului au loc verificările pollițiștilor pentru a se stabili în ce circumstanța a avut loc accidentul.