MENIU

Accident grav în Brașov: 7 victime, inclusiv un copil mic, după o ciocnire violentă a două mașini la Rupea Gară - Intervine elicopterul SMURD

Accident grav în Brașov: 7 victime, inclusiv un copil mic, după o ciocnire violentă a două mașini la Rupea Gară - Intervine elicopterul SMURD

Un accident grav s-a produs joi în Brașov între două autoturisme, potrivit realitateadebrasov.net. A fost cerut elicopterul SMURD. Din primele informații, sunt 7 victime, printre care și un copil. 

Un accident rutier s-a produs la Rupea Gară, pe Drumul Național 13, între două autoturisme. Traficul a fost oprit și se circulă alternativ pe o bandă DN13 km 55+350, potrivit Infotrafic.

Din primele informatii, sunt 7 victime, printre care și un copil de aproape trei ani, anunță realitateadebrasov.net.

Una dintre victime este încarcarcerată.

La fata locului acționează o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă si modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD, o ambulantă SAJ, si o autospecială apartinând SVSU Rupea. Intervine și elicopterul SMURD Brasov.

La fata locului s-a deplasat si echipajul  SMURD C de terapie intensivă.

S-a intervenit pentru scoaterea persoanei încarcerate dintre fiarele autoturismului si pentru acordarea asistentei medicale victimelor. 

Dintre cele 7 victime, 3 refuza transportul la spital.

Două dintre victime sunt transportate la UPU Brasov ( printre care si victima preluata de elicopter) iar mama împreună cu fiica în vârstă de 2 ani si jumatate ani vor fi transportate la Spitalul de Pediatrie Brasov.

Toate persoanele sunt conștiente.

Elicoperul a preluat o persoană de sex masculin în vârstă de 26 de ani care a suferit fractură de bazin si fractura de femur, potrivit realitateadebrasov.net.

Sursă Foto: Facebook/RTT Brașov