MENIU

Accident grav în Brașov: 2 adolescenți, de 14 și 16 ani, au fost loviți puternic de o mașină - Unul dintre ei este în comă

Un accident deosebit de grav s-a produs miercuri în Brașov. Doi adolescenți au fost loviți de o mașină, iar unul dintre ei se află în comă la spital.

 

Un accident grav a avut loc miercuri în Brașov. Doi adolescenți, de 14 și 16 ani au fost loviți de o mașină în timp ce se aflau pe partea carosabilă a străzii.

La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

2 adolescenți, accidentați în Brașov- Unul este în comă / Foto: InfoTrafic Brașov/mytex.ro

 

„Copilul în vârstă de 14 ani a suferit un traumatism cranio-cerebral și este în stare comatoasă. Acesta va fi transportat la Spitalul Judetean Brasov pentru investigații suplimentare.

Cea de-a doua victimă, copilul în vârstă de 16 ani, a suferit ușoare contuzii și escoriații și va fi transportat la Spitalul de Pediatrie Brașov”, a mai spus purtătorul de cuvânt ISU Brașov, potrivit mytex.ro.

Din informațiile și imaginile pe care le avem, reiese că Cei doi adolescenți ar fi traversat strada neregulamentar, mai notează aceeași publicație locală.

Traficul rutier se desfășoară cu restrictii pe strada Hărmanului, din municipiul Brașov, ca urmare a accidentului, potrivit bizbrasov.net.

2 adolescenți, accidentați în Brașov- Unul este în comă / Foto: InfoTrafic Brașov/mytex.ro

 

„În accident a fost implicat un autovehicul care, în timpul deplasării ar fi acroșat doi pietoni, de 12 și 16 ani, ce s-ar fi aflat pe partea carosabilă a drumului.

Cele două persoane sunt evaluate medical la acest moment și beneficiază de spijin de specialitate.

La fața locului sunt directionate echipaje ale Poliției Rutiere Brașov și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea tuturor activităților să fie lămurite împrejurările și condițiile în care s-a produs accidentul.

Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în trafic și să respecte indicațiile polițiștilor prezenți”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.