MENIU

Accident grav, în Bistrița Năsăud: un mort și 3 răniți, după ce mașina s-a răsturnat 

Un tânăr de 22 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs, joi, pe DJ 151, în localitatea Ţăgşoru din judeţul Bistriţa-Năsăud, aflată la graniţa cu judeţul Mureş.

Toate cele patru persoane din maşina implicată în accident sunt din comuna Cătina, judeţul Cluj.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la caz au intervenit două elicoptere SMURD, echipaje medicale de la SMURD şi Ambulanţă şi un echipaj de pompieri.

Tânărul decedat, care conducea maşina implicată în accident, a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la faţa locului.

Celelalte victime, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani, au fost evaluate medical la faţa locului şi transportate ulterior la spital, două fiind preluate de elicopterele SMURD, iar a treia, de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că accidentul rutier s-a produs într-o curbă, şoferul pierzând controlul asupra volanului, ceea ce a făcut ca autoturismul să se răstoarne în afara părţii carosabile.

Poliţiştii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

 

Mai multe articole despre:
accident bistrita nasaud