MENIU

Accident grav în Bistrița-Năsăud: 4 răniţi. O femeie, mamă a 9 copii, a murit

Accident grav în Bistrița-Năsăud. 5 victime, două persoane se zbat între viaţă şi moarte 

Patru persoane au fost rănite şi o femeie de numai 37 de ani a murit, după ce au fost victimele unui grav accident rutier produs pe raza localității Parva, din județul Bistrița-Năsăud. 

UPDATE 09:05: Din păcate, deși a fost resuscitată inițial, femeia a reintrat în stop cardiorespirator. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul acesteia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, astfel ca a fost declarat decesul. Potrivit ziare.com, aceasta avea 9 copii.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:00, când șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului, iar mașina pe care o conducea s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului au rezultat cinci victime, dintre care două au rămas blocate în autoturismul avariat, pentru scoaterea acestora pomierii militari intervenind minute în șir.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Marius Rus, ”pompierii militari au reușit să extragă cele două victime încarcerate din autoturism. Ambele se aflau în stop cardiorespirator, iar echipajele medicale au început manevrele de resuscitare”.

Cele două persoane încarcerate erau pasagere în autoturism și se aflau pe bancheta din spate.

Organismul uneia dintre victime (un băiat în vârstă de aproximativ 13 ani) a răspuns manevrelor de resuscitare. La această oră, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă lucrează pentru stabilizarea acesteia.

În paralel, continuă aplicarea manevrelor de resuscitare pentru cealaltă victimă aflata în stop cardiorespirator, o femeie de aproximativ 37 de ani.

 

 

Realitateadebistrita.net