MENIU

Accident grav în Bacău: şase victime

Un accident în care au fost implicate două maşini şi care s-a soldat cu şase persoane rănite s-a soldat, marţi, în Bacău.

Un tânăr de 30 ani nu a respectat semnificaţia indicatorului cedeaza trecerea, pentru efectuarea virajului la stânga, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, înmatriculat in Bulgaria, condus de un tânăr de 24 ani, din municipiul Bacău, care se deplasa regulamentar.

În impact au fost avariate cele două autotuturisme si au fost rănite 6 persoane: conducătorul autoturismului care circula regulamentar, precum și a două persoane pasagere în acel autoturism.

De asemenea, au suferit vătămări corporale și 3 persoane pasagere în autoturismul care nu a respectat indicatorul de cedeaza trecerea. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negative, le-au fost recoltate mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei, potrivit ziarulevenimentul.ro.

A fost reținut permisul de conducere a conducătorului auto de 30 ani. În cauza se efectuează cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpă.

Mai multe articole despre:
accident Bacău