MENIU

Accident GRAV cu două autocisterne de transport ciment. Trafic întrerupt

Accident violent

Un accident GRAV de circulație, cu două autocisterne de transport ciment, a avut loc, joi dimineața, pe DN71, în județul Dâmbovița.

Un accident GRAV de circulație, cu două autocisterne de transport ciment, a avut loc, joi dimineața, pe DN71, în județul Dâmbovița, potrivit unui anunț al Poliției Rutiere.

Potrivit primelor informații, cele două tiruri s-au ciocnit violent. Cei doi șoferi sunt răniți, însă din fericire nu sunt în stare gravă. Mai multe echipaje medicale au intervenit la fața locului. Polițiștii de la Rutieră sunt prezenți și ei și au deviat traficul pe DN7, Slobozia Moară – Răcari, informează MDI TV.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (8:00), în judeţul Dâmboviţa, traficul rutier este întrerupt pe DN71, în localitatea Bâldana, din cauza unui accident în care au fost implicate două autocisterne de transport ciment.

Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone pot circula, în ambele sensuri, pe ruta ocolitoare DJ601A Răcari - Slobozia-Moară, DN7 Slobozia-Moară - Bâldana (intersecţie cu DN71).

Sursa foto

Mai multe articole despre:
accident accident rutier