MENIU

Cei doi copii loviți de maşina derapată la Măneciu, transferați în București. Unul este în comă

Accident Moeciu

Accident grav cu 3 copii, după ce o maşină a derapat. Trei copii și un adult au fost răniți grav, în această dimineață, într-un accident produs la ieșire din Văleni către Măneciu, pe DN1A.

Trei copii și un adult au fost răniți grav, în această dimineață, într-un accident produs la ieșire din Văleni către Măneciu, pe DN1A.

UPDATE 11,40: Doi dintre minorii implicați în accidentul din această dimineață, de la Maneciu, vor fi transportați la Spitalul Bagdasar din București. Copilul în vârstă de 1 an urmează să fie transportat cu elicopterul Smurd, iar celălalt cu ambulanța, cu medic. Cei doi minori se află în stare gravă, informează Realitatea de Prahova.

O mașină în care se afla o femeie însoțită de un copil de un an s-a răsturnat. Ceilalți doi copii erau pietoni, se îndreptau spre şcoală și au fost acroșați de autoturismul scăpat de sub control. Traficul în zonă este blocat.

Copilul de 11 ani se află în stare foarte gravă, fiind în comă şi intubat.

"În accidentul rutier au fost implicate un autoturism şi 2 pietoni, sunt 4 victime. Unul dintre copii este în coma. Copiii au 7 şi 11 ani, acesta din urma aflându-se în stare gravă, inconstient, în comă, intubat de medici. Al doilea, un traumatism cranio-cerebral, la spital, micuţul de 1 an are hematom la cap, iar mama lui, care se afla la volan are un traumatism lombar", a declarat la Realitatea TV purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Mai multe articole despre:
accident moeciu