MENIU

Accident foarte grav în Brașov - 1 mort și 5 răniți, inclusiv o fată de 16 ani cu traumatism major - FOTO

Un accident grav s-a produs sâmbătă în centrul Brașovului, cu 6 victime, dintre care un deces, anunță realitateadebrasov.net.

O persoană a murit şi alte cinci au fost rănite într-un accident produs sâmbătă după amiază, în municipiul Braşov, potrivit realitateadebrasov.net. Printre răniţi se numără şi o adolescentă în vârstă de 16 ani, cu traumatisme grave.

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe bulevardul Saturn din municipiul Braşov, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei, a intrat pe contrasens. Maşina sa s-a lovit frontal de un alt autoturism. În urma impactului foarte violent, două persoane au rămas încarcerate într-una din maşini.

Echipajele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit şase victime. Una dintre ele, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a fost scoasă din maşină în stop cardio-respirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Din păcae, a fost declarat decesul.

Celelalte cinci persoane implicate în accident erau conştiente, dar rănite, și au fost transportate la spital. Printre victime se numără şi o adolescentă în vârstă de 16 ani care a suferit un traumatism cranio-facial şi un traumatism la coloană şi a fost transportată la Spitalul de Pediatrie Braşov.

În urma accidentului a fost afectată circulaţia mijloacelor de transport în comun care au traseu pe bulevardul Saturn.