MENIU

Accident feroviar Galați. Reacție dură a fostului ministru al Transporturilor: „Grindeanu nu își asumă funcția de ministru și trebuie demis urgent”

Drulă îl vrea demis pe Grindeanu. Foto/Arhivă

Fostul șef de la Transporturi, Cătălin Drulă, consideră că actualul ministru nu ia absolut nicio măsură, deși catastrofele din domeniul transporturilor s-au înmulțit periculos de mult.

Președintele USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, reacționează după gravul accident feroviar de la Galați:

„Catastrofă feroviară după catastrofă feroviară, iar Sorin Grindeanu nu e de găsit nicăieri. În seara aceasta a avut loc un accident la Galați, soldat cu mai multe persoane rănite.

Acum nici două săptămâni, autoritățile mințeau în primă fază după accidentul feroviar din Teleorman. Nici atunci nu știa nimeni unde e Grindeanu.

Îi cer urgent să iasă public cu explicații și să prezinte românilor ce măsuri ia pentru siguranța din transportul feroviar.

Lipsa de asumare și preocupare a lui Sorin Grindeanu a adus sistemul feroviar într-o stare gravă, care pune în pericol vieți omenești. Grindeanu nu e în stare să fie ministru, trebuie demis urgent ca să evităm alte catastrofe în viitor”, spune Drulă.

Mai multe articole despre:
accident galati drula grindeanu