MENIU

Accident de muncă în zona industrială din Arad: un bărbat și-a prins mâna într-o presă. A intervenit elicopterul SMURD

Un elicopter SMURD a fost solicitat, luni, în Zona Liberă Curtici-Arad pentru salvarea unui bărbat care și-a prins mâna la o presă. Urmează detalii cu puternic impact emoțional. 

Pentru salvarea bărbatului în vârstă de 37 de ani, de profesie muncitor, a fost solicitat elicopterul SMURD, relatează Arad Online.

Potrivit sursei citate, echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor bărbatului, oprindu-i hemoragia, iar un alt echipaj de pompieri, solicitat la fața locului a reușit să recupereze brațul rămas blocat în utilaj.

“Elicopterul SMURD, un echipaj medical SMURD și un echipaj cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad, au intervenit luni, 26 septembrie, în jurul orei 13:00, în cazul producerii unui accident de muncă la o societate comercială din zona industrială Curtici.

La sosirea echipajelor, victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 37 de ani, avea membrul superior prins într-o presă de rulare, smuls din corp de la nivelul umărului.

Echipajul SMURD Curtici i-a acordat victimei primul ajutor medical, oprindu-i hemoragia. Pompierii arădeni au acționat pentru recuperarea brațului blocat în utilaj. Bărbatul conștient și cooperant a fost transportat de către elicopterul SMURD la spital”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Bărbatul a fost transportat la spital, la Timișoara.

Mai multe articole despre:
arad accident munca arad smurd barbat presa