MENIU

2 accidente CUMPLITE în decurs de doar câteva minute, pe Centura Focșaniului: 3 femei, SPULBERATE pe trecerea de pietoni,1 bărbat accidentat

Accident - imagine de arhivă

Un accident deosebit de grav s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe trecerea de pietoni de pe șoseaua de centură a Focșaniului, în dreptul unităților militare. La doar câteva minute distanță, un alt accident rutier în care a fost lovit un pieton s-a produs tot pe Centura Focșaniului. Se pare că pietonul circula pe marginea drumului european, când a fost acroşat de un autovehicul.  În urma celor două evenimente rutiere, şoseaua de centură a municipiului Focşani a fost parţial blocată.

Din primele informații, un autoturism care circula pe sensul Focșani-București a acroșat trei femei care se angajaseră în traversarea străzii.

“Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier pe centura municipiului Focşani DN2-E85. Din primele date, un autoturism care circula pe sensul Focşani-Bucureşti a acroşat trei femei care se angajaseră în traversarea străzii. Cele trei victime au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani”, au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.

La volanul mașinii s-ar fi aflat un bărbat de 78 de ani, care le-a acroşat pe cele trei femei pe o trecere de pietoni semnalizată.

Martorii, citați de Jurnal de Vrancea, susțin că impactul a fost atât de puternic, încât una dintre victime a fost aruncată la peste 15 metri distanță. Aceștia spun, de asemenea, că victimele traversau strada pe marcajul pietonal în momentul în care au fost lovite, ceea ce înseamnă că acestea traversau regulamentar.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de la SAJ Vrancea și de la IPJ Vrancea.

Al doilea accident cu pieton pe centura Focșaniului

La doar câteva minute distanță, un alt accident în care a fost implicat un pieton a avut loc pe aceeași centură a Focșaniului, în apropiere de o reprezentanță auto.

Se pare că în acest caz șoferul nu a observat la timp pietonul care se angajase în traversarea străzii.

La fața locului a ajuns o ambulanță de la SAJ Vrancea. Polițiștii fac cercetări la pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.