MENIU

Accident grav între două microbuze și o mașină: un minor, în stop cardio-respirator! Zeci de persoane primesc îngrijiri - Planul Roșu, ACTIVAT

Accident cumplit între două microbuze și o mașină, la Caraș-Severin (Foto: expressdebanat.ro)

Accident grav vineri pe DN6, în zona localității Teregova: au fost implicate două microbuze și un autoturism. Din primele date, două persoane au rămas încarcerate într-unul dintre cele 2 autoturisme 8+1, mai multe persoane fiind rănite.

UPDATE: Un număr de 23 de persoane, dintre care 13 minori, au fost implicate în accidentul produs vineri după-amiază pe DN 6, în zona localităţii Teregova, unde au intrat în coliziune două microbuze şi un autoturism, potrivit datelor actualizate al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Astfel, într-un microbuz se aflau 16 persoane, dintre care 13 minori şi trei adulţi, în cel de-al doilea călătoreau cinci persoane adulte, în timp ce în autoturism se găseau doi adulţi.

La acest moment,10 dintre ocupanții care au suferit leziuni primesc îngrijiri medicale din partea echipajelor de prim ajutor. Printre acestea se află un minor, în stop cardio-respirator, căruia i se aplică manevrele salvatoare de viață. 

Potrivit ISU Caraș-Severin, accidentul s-a produs pe DN 6, la intrare în localitatea Teregova s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 3 autoturisme, dintre care 2 cu capacitatea 8+1 locuri.

Pompierii intervin în urma unui accident rutier produs pe DN6, în zona localității Teregova, în care sunt implicate 2 microbuze și 1 autoturism.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, salvatorii intervin  cu 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 3 autospeciale SMURD, 1 elicopter SMURD și 6 echipaje medicale SAJ.

Misiunea este în dinamică.

Mai multe articole despre:
accident caras severin plan rosu