MENIU

ACCIDENT CUMPLIT în Timiş. O maşină a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un autobuz

Accident cumplit în Timiş.

Un bărbat a decedat, marți după-amiaza, în urma unui accident petrecut pe șoseaua ce leagă Timișoara de localitatea Șag.

Mașina în care se afla victima a intrat pe contrasens și s-a izbit de un autobuz. Alte două persoane au fost transportate de urgență la spital, scrie tion.ro.

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani din localitatea Șag, se afla la volanul unui autoturism Daewoo Espero și circula pe DN 59, spre Timișoara. La intrare în localitatea Șag, acesta a intrat în depășire, pe contrasens, și s-a lovit de un autobuz care circula dinspre Timișoara spre localitatea Ghilad.

În urma impactului șoferul a murit pe loc, iar autobuzul a părăsit carosabilul și a ajuns pe câmp. Alte două persoane din mijlocul de transport au fost și ele rănite. La locul accidentului au ajuns echipaje ale poliției și ambulanței. Cele două persoane, o femeie și un bărbat, au fost transportate la spital.

În urma accidentului, circulația pe ruta Timișoara – Moravița a fost blocată timp de mai bine de o oră pe ambele sensuri.

Mai multe articole despre:
Timiş accident timis accident timişoara