MENIU

FOTO | Accident cumplit în Teleorman. Patru persoane au fost rănite

Accident cumplit în Teleorman

Patru persoane au fost rănite, joi, într-un accident rutier produs în localitatea Poeni, în care au fost implicate două autoturisme, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

„În urma acestui eveniment au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată. Persoana încarcerată, o femeie de circa 70 de ani, cu traumatism cranian, însă conştientă şi cooperantă, a fost scoasă rapid de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare şi predată echipajelor medicale care au transportat-o la Spitalul Municipal din Bucureşti.

Soţul acesteia, un bărbat de aproximativ 66 de ani, cu traumatisme mai uşoare, a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Spitalul din Găeşti", precizează ISU Teleorman.



Conform sursei citate, alte două tinere, în vârstă de 19 şi 24 de ani, au fost rănite uşor. Ele au fost asistate medical de echipajele de la Serviciul de Ambulanţă şi SMURD, după care au refuzat transportarea la spital.



„După asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări", a mai anunţat ISU Teleorman. 

Mai multe articole despre:
accident teleorman victime accident teleorman