MENIU

Accident cumplit în Suceava. A scăpat cu viață ca prin minune. Imaginile groazei

Accident rutier grav la ieșire din municipiul Suceava spre Fălticeni, în noaptea de joi spre vineri. Un tânăr a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina acestuia a intrat în coliziune cu gardul unui hotel după care s-a răsturnat de mai multe ori pe carosabil, scrie realitateadesuceava.net.

Un tânăr de de 21 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul marca Seat Leon, pe strada Sofia Vicoveanca, având direcția de deplasare Fălticeni spre Suceava, din cauză că nu a adaptat viteza într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers și intrat în coliziune cu temelia de la gardul împrejmuitor de la Hotel Imperium, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

De asemenea, în urma impactului motorul de la autoturismul marca Seat Leon, s-a desprins de caroserie și a lovit un autoturism marca VW Transporter care se afla în parcarea din fața altui hotel din zonă.

Acul vitozometrului s-a oprit la 100 km/h.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a tânărului. Victima a fost preluată de un echipaj de la Ambulanța Suceava și transportată la Spitalului Județean Suceava.

Din cauza leziunilor suferite conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, ulterior la spital i s-au prelevat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal.

Mai multe articole despre:
accident rutier accident suceava