MENIU

Accident cumplit în Craiova! Șoferul, un elev de 18 ani, a omorât o femeie.

Un tânăr de doar 18 ani, care avea permis de conducere de doar o lună, a omorât o femeie și a rănit alte două persoane, în urma unui accident provocat din neatenție sau din lipsă de experiență.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, tânărul de 18 ani conducea cu viteză şi a pierdut controlul volanului, iar apoi s-a răsturnat, lovind alte maşini.

În urma accidentului, o femeie de 74 de ani, care tocmai traversase strada, a murit la spital din cauza leziunilor, iar alte două persoane, aflate pe stradă, au fost grav rănite. Poliţiştii au declanşat o anchetă, iar şoferul riscă dosar penal pentru omor din culpă. 

Accidentul a avut loc pe data de 12 mai, când băiatul a luat mașina tatălui său și a plecat de la școală special pentru a se plimba prin Craiova. Tânărul ar fi văzut că mai multe persoane traversau strada și a tras de volan, însă a pierdut controlul mașinii.

Femeia în vârstă de 74 de ani a murit la nouă zile după accident. O altă femeie, în vârstă de 54 de ani este încă în stare gravă, iar un taximetrist, care a fost rănit ușor este stabil.