MENIU

Accident cumplit în Bihor: 7 victime, dintre care 3 copii, în urma unui impact violent - FOTO

Sursa foto: ISU Bihor

Un accident rutier cu șapte victime, dintre care trei copii, a avut loc, marți dimineața, între localitățile Groși și Aușeu, județul Bihor, potrivit realitateadeoradea.net.

Potrivit ISU Bihor, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și patru echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor șapte persoane, una dintre acestea aflându-se în stop cardio-respirator. Șase victime au fost transportate la spital, iar în cazul femeii aflate în stop cardio-respirator se efectuează manevre de resuscitare. 

Mai multe articole despre:
accident bihor victime accident bihor