MENIU

Accident CUMPLIT în Argeș provocat de un șofer de 72 de ani - 1 MORT și 4 răniți, printre care doi copii

Accident GRAV în județul Argeș - 1 MORT și 4 răniți, printre care doi copii Foto: jurnaluldearges.ro

Un mort şi patru răniţi într-un accident rutier produs sâmbătă la intersecţia a două drumuri judeţene din Argeș. Două dintre victime sunt copii, din nefericire. 

Două mașini s-au ciocnit violent în  intersecția a două drumuri județene iar în urma impactului o persoană a murit și alte patru, între care doi copii, au fost rănite. Victimele au fost preluate de mai multe ambulanțe și transportate la spital. 

Cel care a provocat accidentul este un bărbat de 72 de ani, care conducea un autoturism, din direcţia Căteasca către Rociu. Ajuns la intersecţia dintre DJ 703 cu DJ 503, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din direcţia Slobozia către Oarja, de un bărbat de 41 de ani, din Bradu.
În urma impactului, şoferul de 72 de ani a rămas încarcerat, ulterior fiind declarat decedat, potrivit jurnaluldearges.ro.

"În cauză va fi întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut", au mai transmis polițiștii IPJ Argeș.