MENIU

Accident VIOLENT pe E85 cu victime multiple. PERICOL generat de scurgerile de carburanți pe șosea

Accident rutier cu 4 victime în jud. Suceava

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, astăzi, pe E 85, pe raza localității Cumpărătura, din județul Suceava. În accident au fost implicate două autoturisme, care s-au ciocnit violent. Salvatorii ajunși de urgență la fața locului au acordă ajutor victimelor pe care le-au găsit în stare de coștiență și neîncarcerate. 

La fața locului au intervenit pompierii militari cu modulul SMURD (autospecială pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM). În sprijinul lor, au fost solicitate și echipaje ale Servicului de Ambulanță Județean (SAJ) Suceava, relatează realitateadesuceava.net.

 ”Toate cele 4 persoane implicate primesc îngrijiri medicale. Deoarece sunt scurgeri de carburanți pe șosea, la fața locului a fost trimisă și o autospecială de stingere, pentru sablarea carosabilului. 

La fața locului a intervenit și prof.univ.dr. Diana Cimpoeșu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării, care se afla în drum spre unitatea noastră”, informează ISU Suceava.

Cei patru răniți au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului județean Suceava. 

Mai multe articole despre:
suceava accident suceava raniti isu prim ajutor