MENIU

VIDEO/ Accident în lanț pe varianta ocolitoare a Brașovului: Peste 20 de mașini, implicate

Accident cu 10 mașini implicate, în județul Brașov. Trafic BLOCAT

Accident cu cel puțin 10 mașini implicate pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, acolo unde s-a format polei pe mai multe porțiuni. Traficul pe sensul de mers DN 11 – DN 13 a fost blocat timp de aproximativ trei ore. În ceea ce privește persoanele rănite, informațiile rămân în continuare contradictorii. Astfel, în urma accidentului se pare că au fost rănite patru persoane, care sunt conştiente, neîncarcerate, relatează Realitatea PLUS.

Potrivit lui Cătălin Bocai, comisar șef Infotrafic, vorbim despre un accident produs pe varianta ocolitoare a municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103, ieșirea spre Sânpetru.

De menționat este că accidentul s-a produs pe fondul condițiilor de vreme nefavorabile, respectiv ceață, carosabil umed și polei.

Din primele informatii, pe varianta ocolitoare, la km 12 (apropiere intersecție Sânpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 auto implicate, iar altul în care au fost implicate 2 mașini. Alte 15 mașini s-au tamponat, după ce au „patinat” probabil și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, în zona celor două accidente.

Poliția Brașov a precizat că în accident și tamponări au fost implicate în total 23 de mașini. 

Polițiștii sunt la fata locului, pentru gestionarea situației. ISU Brașov anunță că s-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD.

Au fost transportate la spital 4 victime conștiente.

Mai multe articole despre: