MENIU

Accident Cisnădie. Șoferul care l-a accidentat mortal pe polițistul de 38 de ani a fugit din țară. Mărturii cutremurătoare

Accident Cisnădie. Șoferul care l-a accidentat mortal pe polițistul de 38 de ani a fugiit din țară. Mărturii cutremurătoare

Șoferul care a ucis un polițistul local în accidentul auto petrecut în Cisnădie, județul Sibiu, a anunțat că a fugit din țară. Anunnțul a fost făcut chiar de bărbat, care și-a justificat decizia prin faptul că nu a mai suportat psihic. "Am fost amenințat", a transmis șoferul. Accidentul s-a petrecut după ce șoferul de 55 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina în polișistul care dirija traficul într-o zonă cu pericol de inundaţie.. 

Bărbatul spune că a fugit din țară, în Germania, după ce a primit mai multe amenințări. El a declarat susține că nu se va întoarce decât dacă i se va asigura protecția, precizând că a fost bruscat și în noaptea în care s-a produs accidentul, relatează Turnul Sfatului.

„Eu sunt de câteva zile în Germania! Nu am plecat ca să mă sustrag justiției! Am plecat pentru că nu am mai suportat psihic. Am fost amenințat în seara accidentului când am fost dus pentru a-mi recolta probe biologice cu moartea de un membru al familiei (acesta a fost legitimat de unul din cei 3 polițiști care m-au însoțit). Am mai primit amenințări noaptea la telelefon cu număr ascuns!

În plus, de asta parcă și vecinii și oamenii de pe stradă mă priveau cu alți ochi.. Unii nici nu mai răspundeau la salut!

Aveam gânduri sumbre să-mi pun capăt zilelor. La sfatul unui prieten am hotărât să vin în Germania unde am o soră și alte neamuri care mă ajută măcar cu vorbă bună”, a transmis bărbatul.

El spune că s-a născut în Cisnădie, dar a fugit în Germania în anul 1988, trecând Dunărea înot.

Autorul accidentului spune că ar fi rămas definitiv în România, dacă nu s-ar fi produs tragedia din 13 februarie.

Mai multe articole despre:
accident cisnadie politist mort sofer