MENIU

ACCIDENT AVIATIC. "Faptul că acei moţi ne-au căutat, ne-a făcut să vrem să rămânem în România"

ACCIDENT AVIATIC. "Faptul că acei moţi ne-au căutat, ne-a făcut să vrem să rămânem în România"

ACCIDENT AVIATIC. "Faptul că acei moţi ne-au căutat, ne-a făcut să vrem să stăm în România", a declarat medicul Sorin Ianceu, unul dintre supravieţuitorii accidentului aviatic din Apuseni, la JOCURI DE PUTERE.

ACCIDENT AVIATIC. "Din această tragedie, cred că toţi am avut de învăţat. A fost o lecţie pentru noi că atâta timp cât există oameni inimoşi ca acei moţi care, fără niciun motiv anume, au venit să ne caute, merită să rămânem în această ţară şi să muncim în continuare. Pentru aceşti români, simpli sau nu, să îi ajutăm şi să le dăm ceea ce ştim noi să facem mai bine", a spus medicul Ianceu.

"Ne-am căpătat cel mai mare dar: Suntem în viaţă. Aşa că orice nemulţumire ar păli din start în faţa a ceea ce am primit. Dreptul să ne continuăm viaţa şi munca pe pământ", a declarat medicul Cătălin Pivniceru.

Şi medicul Radu Zamfir a avut un mesaj legat de moţii care i-au găsit: "Ei ne-au redat speranţa că vom ajunge undeva bine".

SUPRAVIEŢUITORII accidentului din Apuseni. Dr. ZAMFIR: "Am avut o senzaţie de MOARTE IMINENTĂ"

ACCIDENT AVIATIC APUSENI: Cât a mai trăit AURA ION după momentul prăbuşirii avionului

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs în 20 ianuarie, în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

Mai multe articole despre:
avion pilot prăbuşit Adrian Iovan accident apuseni