MENIU

Accident auto grav. S-au răsturnat cu mașina în albia râului. Cei doi pasageri sunt răniți, dar au scăpat cu viață

Două persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în albia râului Someş. Autoturismul a intrat în coliziune cu nişte parapeţi din beton şi un copac, după care s-a răsturnat în albia râului Someş. Cei doi pasageri prezentau multiple leziuni și au fost transportați la spital.

 



Accidentul a avut loc pe DN 17D, între localităţile Sângeorz-Băi şi Ilva Mică. Autoturismul a intrat în coliziune cu nişte parapeţi din beton şi un copac, după care s-a răsturnat în albia râului Someş.

 



La eveniment au intervenit poliţiştii din Sângeroz-Băi şi echipajele de prim-ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Sângeorz Băi şi Secţia de Pompieri Năsăud.

Cele două victime, un bărbat de 42 de ani şi o femeie în vârstă de 39 de ani, prezentau multiple leziuni şi traumatisme şi au fost transportate la spital la UPU SMURD Bistriţa.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru vătămare corporală din culpă. 

Mai multe articole despre:
accident auto accident grav masina rasturnata