MENIU

Accident 2 Mai. Declarația bombă care ar putea schimba cursul anchetei! Tatăl fetei ucise: Mare minune dacă n-a fost și Mihai Pascu lângă copilul său

Mihai si Vlad Pascu (sursă foto. Facebook Mihai Pascu)

Tatăl Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu, își strigă disperat nedreptatea. Vrea să știe numele tuturor polițiștilor care l-au protejat pe Vlad Pascu și spune că alți tineri, care s-ar fi aflat în mașină cu tânărul drogat, sunt protejați. Mai mult, tatăl îndurerat a găsit hanoracul fiicei sale, la locul tragediei, semn că nici cercetările la fața locului nu au fost făcute cum trebuie. 

"Vrem sa se afle numele politistilor care l-au mangaiat pe crestet, vrem sa stim si numele copiilor care l-au insotit pe Vlad Pascu in masina. In opinia mea de om simplu, de acolo pleaca toata protectia. 

Pe cine consider eu vinovat? Mihai Pascu. 

Mare minune daca n-a fost si Mihai Pascu langa copil. Si daca n-a fost, oricum Pascu (Vlad - n.r.) n-a fost singur atunci. Cat despre prostia ca a fost invatat sa zica ca a fost singur in masina, e gresit. Nu toti in tara asta suntem tampiti", a declarat Ștefan Dragomir, tatăl fetei moarte în accidentul de la 2 Mai.

"Si ca sa intelegeti un aspect, jumatatea din partea a craniului (Robertei, fiica sa care a decedat in urma accidentului din 2 Mai - n.r.) nu mai este. In masina am hanoracul fetei pe care l-am gasit a doua zi. Am zis doar \"Serios?\" Era in boscheti! Ce cercetatari au facut domnii de la politie. E hanoracul fiicei mele cu sangele pe el. Il am in portbagaj, umblu cu el de 23 de zile deja", a mai spus barbatul. 

Citește și Accident 2 Mai: Tatăl fetei ucise, acuzații grave: Polițiștii care l-au protejat pe Vlad Pascu să plătească!