MENIU

A vrut să demonstreze puterea credinței punând o boxă grea peste fată. Ce a urmat..

Aceasta tragica intamplare s-a produs in timpul unei nopti de rugaciune la biserica pastorului Lethebo Rabalango din Polokwane. 

Acesta ar fi incercat sa faca o demonstratie miraculoasa de putere a credintei, dar ulterior scena s-a transformat intr-o tragedie cumplita care a lasat fara viata o tanara credincioasa, scrie BZI.ro. Preotul a tinut o predica despre puterea credintei, amintind de episodul in care Iisus Hristos a putut pasi pe apa fara a se scufunda. Clericul a declarat ca daca Mantuitorul a fost in stare de o astfel de fapta, la fel va putea face si el, fiind ghidat de credinta pe care o are in divinitate.

Pentru a-si demonstra punctul de vedere, Rabalango a invitat din public o tanara credincioasa ca sa faca o demonstratie in acest sens. Acesta a rugat-o pe tanara sa se intinda pe jos si a plasat peste ea o boxa, cu "buna credinta" ca greutatea uriasa nu o va rani. In momentul urmator, pastorul s-a urcat pe boxa, punand si mai multa presiune pe fata care intre timp lesinase. Dupa cinci minute, boxa a fost indepartata, iar clericul i-a cerut fetei sa se ridice, insa fara nici o sansa. Dupa putin timp tanara si-a revenit, dar cu dureri foarte mari in zona coastelor, fiind transportata ulterior la spital. Mai tarziu in ziua respectiva a murit din cauza hemoragiei interne si a ranilor de la nivelul plamanilor.

Desi a fost in totalitate vina clericului pentru aceasta intamplare groaznica, acesta a dat dovada de o nesimtire nemarginita spunand ca vina apartine victimei sale, ca din cauza lipsei sale de credinta demonstratia a esuat, iar daca ar fi avut incredere in puterea Celui de Sus, aceasta tragedie nu ar fi avut loc niciodata. Fara nici o remuscare, pastorul a acuzat-o pe victima ca din cauza lipsei ei de credinta, demonstratia sa a esuat, iar daca ar fi avut incredere in puterea celui de sus, aceasta tragedie nu ar fi avut loc niciodata.

Mai multe articole despre:
pastor cleric