MENIU

A văzut conversaţiile soţiei pe Facebook şi a luat foc. Măcel sub ochii copilului, la Timişoara

O crimă teribilă a zguduit  un cartier din Timişoara. Furia şi gelozia i-au întunecat minţile unui bărbat care şi-a atacat nevasta cu un cuţit în propria bucătărie, dupa o ceartă aprigă.

Barbatul, pare-se convins ca sotia flirta pe Facebook, a injunghiat-o pe femeie de mai multe ori in gat si in spate, pana cand aceasta si-a dat ultima suflare intr-o balta de sange. Totul sub ochii ingroziti ai copilului de 6 ani al celor doi soti.

Cand si-a dat seama ce a facut, barbatul a dat alarma la 112, iar oamenii legii l-au incatusat imediat, scrie opiniatimisoarei.ro.

„In cursul nopții de 18.07.2016, în jurul orei 05. 30,  în timp ce se afla în bucătăria locuinței sale situată în Timișoara inculpatul i-a aplicat soției sale S. Viorica-M.  mai multe lovituri de cuțit, în gât și în spate, lovituri în urma cărora  victima a suferit multiple plăgi înjunghiate ce au condus imediat la decesul acesteia", precizeaza Parchetul de pe langa Tribunalul Timis.

Politistii si procurorii l-au retinut pe barbatul de 30 de ani si il cerceteaza acum pentru omor. Reprezentantii Directiei pentru Protectia Copilului l-au incredintat pe micutul traumatizat unei matusi.

Mai multe articole despre:
Timişoara crimă gelozie